Tarihçemiz

Adıyaman Merkez Sarıharman Köyü, Kahta yolu, Hava Alanı arkasında bulunan okulumuz; Adıyaman Merkeze 25KM Kahta’ya 21KM uzaklıktadır.

Okulumuz 2 ayrı binadan oluşmakta olup, 14 derslik, 2 anasınıfı,1 müdür odası,1 müdür yardımcısı odası, 2 öğretmenler odası,1 okul kitaplığı,1 Fen-Teknoloji Laboratuarı,1Bilgisayar Laboratuarı,1 kalorifer kazan dairesi, 1 sığınak, 1 arşiv odası, 1 malzeme odası ile WC ve lavabolar olmak  üzere 5000 m2 arsa üzerine doğu-batı istikametinde inşa edilmiştir. Ek binamız, 1982 yılında 1. kat,1986 yılında 2. kat yapılmıştır. Ana binamız 2008 yılında inşa edilmiş olup geçici kabul yoluyla eğitim öğretime başlamıştır. Ana bina ile beraber ek binamız da onarımdan geçirilmiştir.

Okulumuzda bu güne kadar birçok müdür hizmet vermiştir. Bunlardan bazılarının isimleri aşağıdadır.

Mehmet ALİ PEKTAŞ                                           Bahattin KARAKURT                             Bekir ERDİNÇ

Halil ALKAYIŞ                                                      Hasan KARANFİL

Nail DOĞAN                                                        Hanifi TAŞAR

Şu anda okulumuz müdürlük görevini Salih TURAN yürütmektedir.